Home Forums Theta Theme Site not loading correctly since 5.6 Update

This topic contains 2 replies, has 2 voices, and was last updated by  Jean Hyler 1 year, 12 months ago.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #17793

    redgypsee
    Participant

    Hi the site used to work until the update to WordPress 5.6. I have the site working in Chrome but not in Firefox since the latest update to 5.6. In Firefox the home page loads, in Edge random pages load and others do not. The problems began with the WordPress 5.6 update. I tried the default theme, and it works, but obviously the site doesn’t look the way I want it to. I am using THETA child theme and the Kirki Customizer Framework. In checking the logs, I get: PHP Error: Request security check failed (POST /cpsess3671603877/3rdparty/roundcube/index.php?_task=mail&_action=refresh)Not sure what to do. This is not my site, this is someone else’s site. My site works fine since the update. Hope someone can help. Thanks in advance.

    #17795

    Jean Hyler
    Keymaster

    Hi there,

    Thanks for reporting this issue to us! We are working on it now.

    Best regards,

    Jean

    #17893

    Jean Hyler
    Keymaster

    Hi there,

    Please know that all themes, including Theta theme, have been updated and is fully compatible with the latest WordPress now. And you can download the latest version on WordPress now.

    Best regards,

    Jean

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.